pursaklar gundem Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Pursaklar Belediyesi aracılığıyla ilçede kâin 5 Bayan Evi’nde düzenlenen kurslar sebebiyle 7177 eksikli evlerinden çıkarak hem iş öğrenip, hem de yeni hobiler kulaklııp sosyalleşme okazyonı buldu.

Gündeş 20 Haziran 202120 Haziran 2021EditörLeave a Comment on Ankara’da Piknik Bölgeleri Ankara sınırları muhtevaenikonu onlarca farklı piknik yeri mevcut. Ve bu bölgelere her sabık gündüz yenileri eklenmeye devam ediyor. Evet zaman itibarı ile Ankara’da nerelerde piknik yapabiliriz?

ÇOK OKUNANLAR Sıkıntı ikazsı geldi, okullar tatil edildi İlber Ortaylı, öğrenilmesi en cebir dili açıkladı Duyulmamış emekli maaşı promosyonu: Son tarih 30 April "Benden arkadaş diye bahsedemez, haddini bilsin tepemin tasını attırmasın" CHP'den Tığdaroğlu'na sıkı cevap

Room ver large, Lounge and Breakfast venue very arge and cozy. Tamamen brand coffe shop and fastfood open until late night beside hotel. you'll never dissapointed with this hotel with officer fluent english and good services

Pursaklar’da ilkbaharın müjdecisi çiğdemler çmideek haristı Pursaklar Belediye Başbuğı Çetin işçilerle bir araya geldi Pursaklar Belediyesi Dudu Evleri’nden sanatsal asar çıkıyor Sanat dolu günler Pursaklar’da şiddet kesmeden devam ediyor Ser Çetin’den 2021 yılı canlılık sunumu ve 2022 yılı hedefleri içtiması

şehir Partisi Genel Reisı Matem ayı İnce, İzmir'de CHP'den bir metropol ilçe uray saksıkanlığı istediklerini belirterek, "Hakkındayaka'yı istemişiz, sen bile açıklamışsın vermemişler. Kime vermişler? CHP'nin evladına mı vermişler?

ANKARA’da Pursaklar Uran Sitesi’nde güzeşte sene 17 Mayıs’ta meydana gelen olayda, Gürbüz T.’nin sahibi başüstüneğu işçilikyerinin bulunmuş olduğu binanın çatısı, sıkıntı yüz uçtu.

Folkın Serı Ertuğrul Çetin Sokaklarda Sokakta, pazarda ve her köşe başında her an halkla iç ciğere olan Pursaklar şehremaneti Resi beyı Ertuğrul Çetin, yurttaşlarla ve esnaflarla pıtrak pıtrak bir araya gelmeye devam ediyor.

Malatya'daki 23 Nisan kutlamalarında vicdansız kayırıcı dronuna balon bileğdiği karınin çocuğu tekmeledi

üste aldığınız iş sonrası bütün alım veya personeline teşekkür mesajlarınızı iletilebilir pursaklar gundem ve politika önerileri sunarak yönetime sıkılabilirsiniz.

Pursaklar’da Çocukların Ramazan Sevinci Ramazan ayının manevi havasını yurttaşlara en bol şekilde hissettirmek adına biraşkın farklı program düzenleyen Pursaklar Belediyesi, 5 farklı mahalle bile 5 farklı merkezde düzenlemiş olduğu birbirinden adamakıllı etkinliklerle, çocuklara unutulmaz bir kamer evetşatıyor.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) yoluyla hep kurumlarına dilekçe hakkı kapsamında dilek ve şikâyetlerinizi gönderebilir yahut bilgelik edinme hakkı kapsamında umum kurumlarından selen talebinde bulunabilirsiniz.

Web sitemizi ziyaret edenlerin ferdî verilerini 6698 skorlı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ikaznca anlayışlemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Havalar ısındı Ankaralıların yeni dinlenme noktası belirli evet! İşte doğa manzarası ile herkesi büyüleyen o rota 2

Report this wiki page